Vi skapar hållbara resultat genom att utveckla ledare och team att nå uppsatta mål, stödja chefer och medarbetare i förändringsprocesser samt hitta och utveckla rätt kompetens för er.

Vi brinner för att göra skillnad och skapa resultat och utveckling som är hållbar. Vi gör detta genom att våga tänka nytt, vara lyhörda och skräddarsy program utifrån era styrkor, utmaningar och mål.

Om 4Focus

Ditt resultat är alltid vårt främsta fokus. Du möter hos oss ett stort engagemang, en pragmatisk syn och lyhördhet. 

Vi är erfarna och kompetenta konsulter med erfarenheter från olika ledande positioner. Erfarenheter du har nytta av.

4Focus ingår i det internationella nätverket Career Star Group. På vår kundlista hittar du både små och stora företag, så väl svenska som internationella.     

Vad vi gör

Vi möter våra kunder i olika faser. Det kan handla om att utvecklas i sin befintliga roll, lyckas i en ny roll eller gå vidare i karriären. Det kan också handla om att utveckla sin grupp till ett mer samspelt team.

Vi erbjuder tjänster, erfarenheter och kompetens inom ledarutveckling, coaching, karriärutveckling och rekrytering.

På vår kundlista hittar du både små och stora företag, från start-ups till företag på börsens A-lista. Vi arbetar med både svenska och internationella företag.

Seminarier

Vi erbjuder regelbundet öppna, uppskattade och kostnadsfria seminarier. De ger dig en chans att lära känna oss, få inspiration och nya kunskaper samt möjlighet att nätverka med intressanta kunniga personer.


 

HITTA TILL OSS

Vi sitter på Kungsholmen i Stockholm. Åker du lokaltrafik kan du ta tunnelbanan till station Stadhagen (gå upp mot Hornberg). Det finns också en mängd olika bussar  (www.sl.se). Självklart går det också bra att komma till oss med bil. Parkering finns under Essingeleden på Strandbergsgatan och på gatorna runtomkring. Vår adress är Strandbergsgatan 61, 3 tr.