Vi skapar hållbara resultat genom att utveckla ledare och team att nå uppsatta mål, stödja chefer och medarbetare i förändringsprocesser samt hitta och utveckla rätt kompetens för dig och din organisation.


Vi brinner för att göra skillnad och skapa resultat och utveckling som är hållbar över tid.

Vi gör detta genom att våga tänka nytt, vara lyhörda och skräddarsy program utifrån dina styrkor, mål och utmaningar.

Vilka vi är

Vad vi gör

4Focus blogg

Ditt resultat är alltid vårt främsta fokus. Vi skapar skräddarsydda lösningar som passar för dig och som alltid  utgår från dina styrkor, mål och utmåaningar. Hos oss möter du möter ett stort engagemang, en pragmatisk syn och lyhördhet. 

Vi är erfarna och kompetenta konsulter med erfarenheter från olika ledande positioner och branscher. Erfarenheter du har nytta av. 

På vår kundlista hittar du både små och stora företag, från start-ups till företag på börsens A-lista. Vi arbetar med båda svenska och internationella företag.

Vi är med i det internationella nätverket Career Star Group   

Vi möter våra kunder i olika faser. Det kan handla om att utvecklas i sin befintliga roll, lyckas i en ny roll eller gå vidare i karriären. Det kan också handla om att utveckla sin grupp till ett mer samspelt team. Det kan vara att hantera förändringsprocesser effektivt.

Vi erbjuder tjänster, kompetens och erfarenheter inom Ledarutveckling, Coaching av individer och team, Outplacement och Karriärutveckling samt Rekrytering


Som partner i det internationella nätverket Career Star Group kan vi genom våra kompetenta kollegor i 102 länder stötta dig och dina medarbetare runt om i världen.