Om oss

KORT OM 4FOCUS
Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom ledarutveckling, grupputveckling, coaching, karriärutveckling och rekrytering.

Ditt resultat är vårt främsta fokus. Du möts av stort engagemang, en pragmatisk syn och lyhördhet.

Vi är seniora coacher och konsulter med erfarenheter från olika ledande positioner och branscher. Vår passion är att göra skillnad och skapa hållbara resultat.

Bland våra kunder hittar du både små och stora organisationer, från start-ups till börsens A-lista, liksom svenska och internationella företag.

4Focus ingår i det internationella nätverket Career Star Group. Vi har även ett nätverk av utvalda partners runt om i Sverige och i Norden.

VÅRA PARTNERS
Career Star Group (CSG)

  • CSG är vårt internationella nätverk som kan leverera högkvalitativa tjänster inom förändringsledning, karriärutveckling, outplacement och utveckling av ledare och medarbetare.
  • CSG stöttar organisationer, ledare och medarbetare för att effektivt hantera förändring, med ett mänskligt perspektiv, i utmanande situationer.
  • CSG har global expertis kombinerad med lokal kompetens, då vi förstår att varje situation är unik och kräver skräddarsydda lösningar.
  • CSG finns i över 100 länder med över 1000 kontor.
  • För att läsa mer om vår internationella kapacitet läs mer på www.careerstargroup.com

 

Affärsidé

4Focus skapar hållbar utveckling genom att attrahera och utveckla ledare och medarbetare för att prestera resultat och göra skillnad för sina organisationer. Genom hög kompetens, stort engagemang och i nära samarbete levererar vi konkreta resultat.

Värdegrund

Engagerade
Pragmatiska
Lyhörda
Resultatorienterade

Vår passion

Att göra skillnad och åstadkomma resultat och engagemang genom ledare och medarbetare"