Om oss

Vi erbjuder tjänster, lång erfarenhet och bred kompetens inom ledarutveckling, rekrytering, grupputveckling, coaching och karriärutveckling. Ditt resultat är vårt främsta fokus. Du möts av stort engagemang, en pragmatisk syn och lyhördhet.

Vi är seniora kompetenta konsulter med erfarenheter från olika ledande positioner, från små och stora organisationer, från start-ups till börsens A-lista.

På vår kundlista hittar du både små och stora företag, så väl svenska som internationella. 4Focus ingår i det internationella nätverket Career Star Group. Vi har även ett nätverk av utvalda partners i Norden.

 

Eva Borgert Palm, Senior Partner

Eva har nästan 20 års erfarenhet från Human Resource Management och ett har haft ett antal ledande befattningar i olika internationella företag. Eva är en av grundarna av 4Focus. Hon har utvecklat ett flertal ledar- och utvecklingsprogram, vilka har levererats både i Sverige och i utlandet. Hon är en erfaren coach inom chefs- och karriärcoaching samt har stor vana av att stötta chefer i olika förändringsprocesser. Eva är civilekonom från Linköpings Universitet inklusive studier på ExportAkademie in Reutingen, Tyskland.

E-post: eva.borgertpalm@4focus.se                            Mobil: +46 (0)73 988 88 81


 

Affärsidé

4Focus skapar hållbar utveckling genom att attrahera och utveckla ledare och medarbetare för att prestera resultat och göra skillnad för sina organisationer. Genom hög kompetens, stort engagemang och i nära samarbete levererar vi konkreta resultat.

Värdegrund

Engagerade
Pragmatiska
Lyhörda
Resultatorienterade

Vår passion

Att åstadkomma resultat och engagemang genom människor"