Ledarutveckling

Utifrån den situation du eller ditt företag befinner er i, era behov och önskade resultat bygger vi effektiva ledarskapsprogram.

Att du och din grupp är unika är grunden för hur vi ser på ledarutveckling. Vi utvecklar ledare för att skapa bestående resultat. Vad som passar er bäst identifierar vi i samverkan med era önskemål i kombination med vår erfarenhet och kompetens. 

Rekrytering

Vår specialitet är att matcha människor med organisationer och roller.

Genom en väl utprövad rekryteringsprocess, hjälper vi dig att rekrytera rätt person till rätt roll.

Vår process präglas framför allt av en tidplan där både kandidat och kund får ta del av hur processen fortlöper hela tiden 

Coaching

Vår coaching utgår från den du är, ditt nuläge och den utveckling som du vill uppnå, oavsett om det gäller en kommande utmaning eller att utvecklas i specifika områden.

Som coacher hjälper vi dig att formulera det som är viktigt, sätta mål och göra en plan för att nå dina önskade resultat samt för att få ökad energi och motivation. Vi erbjuder individuell coaching och gruppcoaching. 

Outplacement

I tider av förändring är det viktigt att både chefer och medarbetare får stöd i processen för att hantera de förändringar effektivt.

För dig som chef är det viktigt att du förstår och hanterar förändringen på ett effektivt sätt.

För dig som medarbetare når du dina mål snabbare och lättare när du får stöd av en karriärcoach.